Dit koppel bouwde zijn keuken om tot die van de 'The Simpsons'

Foto: Marcia Andreychuk

Toen Marcia Andreychuk en Joel Hamilton uit het Canadese Calgary hun keuken wilden verbouwen, kwam die eerste op het idee om die om te toveren in de keuken van 'The Simpsons'. En zo geschiedde, voortaan wapperen daar de bekende gordijntjes met de maïskolven op.

In een interview met CBC News doet Marcia Andreychuk uit de doeken hoe ze op het idee kwamen om de keuken geleidelijk om te bouwen in die van 'The Simpsons'. "We wilden onze oude keuken houden, maar die beetje per beetje vernieuwen. Plots kregen we de bizarre inval om die om te vormen tot die van de tekenfilmreeks."

Hoewel ze het geluk hadden dat hun keuken van vorm al behoorlijk goed leek op die van Marge, hadden ze toch heel wat werk voor de boeg. Zo werden alle deurtjes en kasten geschilderd, moesten ze op zoek gaan naar een groen fornuis en een roze wasmachine en moest Marcia de gordijnen met de maïskolven zelf naaien omdat ze die nergens vond. 

Dat ze voor 'The Simpsons' kozen is geen toeval. "Elke winter opnieuw kijken we naar elke aflevering die ooit is uitgebracht. Het is een beetje als een warm dekentje voor ons."

Door flb
Meest recent