Dior kiest Cara Delevigne (25) voor nieuwe beautylijn

© Reporters

Modehuis Dior onthulde recent dat het Cara Delevingne als model voor zijn nieuwste beautylijn heeft gekozen. Op sociale media kwam kritiek dat een model van 25 een vreemde keuze is voor een 'anti-ageing'-lijn. Dior zelf benadrukt dat het geen anti-ageing-producten zijn, maar een gamma gericht op dertigers die de eerste tekenen van huidveroudering willen voorkomen.

VVA

De aankondiging die modehuis Dior vorige week via zijn sociale media de wereld instuurde, veroorzaakte gemengde reacties. Want hoewel Cara Delevingne een gevierd en populair model is, bleek vooral haar leeftijd een struikelblok. Sommige Twitteraars vonden het immers ongeloofwaardig om een vijfentwintigjarig model als gezicht voor anti-agingproducten te gebruiken.

Volgens modehuis Dior gaat het om een vergissing: Delevigne is het gezicht van de lijn 'Capture Youth', een verzorgingsgamma gericht op dertigers die de eerste tekenen van huidveroudering willen voorkomen. het gaat dus niet om een anti-ageing-lijn, zoals de andere verzorgingen van het gamma Capture. "Yesterday is over, tomorrow is too late, the time is NOW", is de slogan van het gamma, dat vanaf januari 2018 verkrijgbaar zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeraden
Aangeboden door onze partners

Lees ook