Adam Levine en Behati Prinsloo verklappen geslacht van hun tweede kindje

Foto: Isopix

Het was Adam Levine (38), Maroon 5-frontman en 'The Voice'-jurylid, die tijdens zijn bezoekje aan 'The Ellen DeGeneres Show' verklapte dat hij en zijn vrouw Behati Prinsloo (28) een tweede kindje verwachten en hij liet in één adem ook weten wat het geslacht zou worden.

Adam Levine en Behati Prinsloo zijn sinds 2014 getrouwd en in september 2016 verwelkomden ze met Dusty Rose hun eerste kindje in hun leven. Het was Ellen DeGeneres, een van de beste vriendinnen van Levine, die naar verluidt de naam van de eerste baby had helpen kiezen en het hoefde dan ook niet te verbazen dat de zanger het grote nieuws kwam bekendmaken in haar tv-programma. Hij gaf meteen ook mee dat ze een tweede meisje op de wereld zullen mogen verwelkomen.

Het Namibische Victoria's Secret-model en de Maroon 5-frontman zijn alvast in de wolken en kondigden ook al aan dat het waarschijnlijk niet bij die tweede telg zal blijven, want dat ze alle twee een groot gezin willen. "Ik wil graag veel kinderen want ik gedij goed op chaos. En zij was een enig kind dus wil ze wel honderd kinderen. Ik weet niet of ik dat zal kunnen, want dat zijn heel veel baby's", vertelde hij in The Ellen DeGeneres Show.

 

Door flb
AANGERADEN