Een blik in het centrum waar Kevin Spacey en Harvey Weinstein zich voor 37.000 dollar per maand zouden laten behandelen

Bron © Business Insider, Fox News

Zowel Harvey Weinstein als Kevin Spacey zouden momenteel ingecheckt zijn in The Meadows. Dat is een beroemd rehabilitatiecentrum in Wickenberg (Arizona) gespecialiseerd in het behandelen van seksverslaving. Een blik in het centrum waar je voor 37.000 dollar (bijna 32.000 euro) per maand je demonen kan bestrijden. Ondertussen woedt onder experts de discussie of een seksverslaving geclassificeerd moet worden als een mentaal gezondheidsprobleem.

The Meadows werd opgericht door dokter Patrick Carnes, een expert in seksverslaving en seksgerelateerde trauma’s. Zijn centrum biedt onder meer het 45 dagen durende‘Gentle Path’-programma aan. Het op mannen gerichte programma omvat onder meer therapie met paarden, yoga, tai chi, acupunctuur en mindfulnessmeditatie. De patiënten, die 24 uur op 24 gemonitord worden, betalen daarvoor 37.000 dollar per maand.

Het centrum bevindt zich in Wickenberg (Arizona), ongeveer een uurtje rijden van Phoenix, op een 140.000 vierkante meter groot landgoed met uitzicht op de omliggende bergen. In het verleden lieten onder meer golfer Tiger Woods, zangeres en actrice Selena Gomez en de topmodellen Kate Moss en Elle Macpherson zich er al behandelen. En nu zouden dus ook ‘House of Cards’-acteur Kevin Spacey en Hollywoodproducer Harvey Weinstein er ingecheckt zijn, volgens de Amerikaanse media.

“Het doel is om individuen om te leren gaan met hun problemen, om emotioneel trauma te verwerken en om ervoor te zorgen dat ze zichzelf verantwoordelijk voelen voor hun eigen gevoelens en daden”, luidt het op de website.

Door mtm
AANGERADEN