Victoria Beckham gaat in zee met sportmerk Reebok

© IG

De carrière van de Britse ontwerpster Victoria Beckham krijgt een verrassende wending. Ze gaat samen met Reebok een collectie ontwerpen. Dat kondigt het sportmerk aan in een persbericht.

vwh

Rihanna doet het met Puma, Kanye West met Adidas en nu waagt nog een ontwerpster zich aan een sportieve samenwerking. Victoria Bekcham, bekend om haar elegante stijl, gaat in zee met het Amerikaanse Reebok. De lijn wordt eind 2018 geïntroduceerd en maakt deel uit van Innovation Collective - een initiatief van het label dat zich richt op de ontwikkeling van schoenen en kleding voor de volgende generaties.

Over de ontwerpen zelf is nog niets bekend, behalve dat de klanten zich mogen verwachten aan zowel conceptuele creaties als designs met een technologische toets. Victoria Beckham ziet het alvast helemaal zitten. “Ik ben enthousiast om aan dit partnerschap te beginnen. Ik heb er altijd voor gepleit om vertrouwen in vrouwen te op te wekken en dit sportmerk draagt dezelfde boodschap hoog in het vaandel. Ik heb altijd al de uitdaging willen aangaan om sportkleding in een modecontext te verwerken”; laat Beckham weten, die naar eigen zeggen veel sportkledij in haar garderobe heeft.

Het is niet de eerste keer dat Reebok samenwerkt met een beroemdheid. Onder meer Ariana Grande en Gigi Hadid gingen de voormalige Spice Girl voor. “Als merk werken we samen met vrouwen die niet alleen invloedrijk zijn, maar ook echt de wereld willen veranderen”, laat Corinna Werkle, Senior Vice President of Women’s Initiatives bij het bedrijf, weten. “Victoria is daar voor ons het ultieme voorbeeld van. Ze is een visionair die vrouwen helpt om het beste uit zichzelf te halen. Je merkt dat aan alles dat ze doet, aan haar ontwerpen in het bijzonder, waarmee ze seizoen na seizoen de grenzen van de mode-industrie verlegt. We popelen om te zien wat ze voor ons zal doen.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook