Kim Kardashian lanceert de 'Shazam van het shoppen'

© Isopix

Ooit op Instagram een oufit gezien die je doodgraag wou en gewenst dat je die meteen kon kopen? De nieuwe app Screenshop moet dat voortaan mogelijk maken. Kim Kardashian is alvast fan en is een van de adviseurs bij het bedrijf dat de tool lanceert.

flb

Shazam is een app die je vertelt welk liedje dat je hoort het exact is en geeft je ook de mogelijkheid om het je digitaal aan te schaffen. Screenshop werkt zowat hetzelfde, maar dan met kleding. Zie je iets op sociale media dat je super leuk vindt, dan kun je er een beeld van nemen en bezorgt de app je de verkoopinformatie en een lijst aan gelijkaardige producten. Een van de grote voorstanders is alvast Kim Kardashian. Zij kocht niet alleen aandelen bij het bedrijf dat de app introduceert, maar zal er ook als raadgever fungeren.

"Ik denk dat dit heel baanbrekend zal worden", zegt ze in een reactie aan Vogue. "Toen ik aan het nadenken was over een halloweenoutfit heb ik foto's opgezocht van 'Clueless' en oude Hollywoodfilms, maar ook van Madonna en Marilyn Monroe. Ik zette ze gewoon in de app en iedere keer kwam er een overzicht aan suggesties. Het is gewoon heel leuk om te doen. Screenshots kunnen nemen van gelijk wat en er instant een webshop van maken, is een revelatie. Ik had nooit eerder zoiets gezien."

De Screenshop-app kun je gratis downloaden voor Android en iPhone. Meer info vind je hier.

 

We’re so happy you’re a part of our team @kimkardashian ???? #screenshop #grabthatlook #craze

Een bericht gedeeld door Screenshop™ by C R A Z E (@screenshopit) op

Aangeboden door onze partners

Lees ook