Tweeling van Monaco gaat voor het eerst naar kapper en dat levert schattige beelden op

© Isntagram

De Monegaskische tweeling Jacques en Gabrielle is ondertussen bijna drie jaar oud en dus was het tijd om voor het eerst naar de kapper te gaan. Mama prinses Charlène deelde daarvan de uiterst schattige foto's op Instagram.

flb

Begin december worden ze drie en om er piekfijn uit te zien voor hun verjaardag gingen prins Jacques en prinses Gabriella van Monaco voor het eerst samen naar de kapper. Een van de eerste grote stappen in hun nog jonge leventje en dus legde mama Charlène alles vast op foto en die deelde ze ook op Instagram.

Vooral Jacques, die voordien lange krullen had, werd gekortwiekt en zag er helemaal anders uit. Zusje Gabriella zag in elk geval dat het goed was en gaf haar broer een knuffel en een kus op de wang na de kapbeurt.

Wereldreis

Die twee lijken zo ook helemaal klaar te zijn voor het avontuur dat prins Albert in 2018 voor hen heeft gepland. Hij heeft in een interview verteld dat ze de halve wereld zullen rondreizen en starten in Polynesië. Het gaat daarbij niet om staatsbezoeken, want hij wil hen nog even weg houden van de schijnwerpers.

 

Our First Haircut. Photos by HSH Princess Charlene

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Zo zagen ze er voordien uit:

Aangeboden door onze partners

Lees ook