Niet voor gevoelige kijkers: gillende artsen halen gigantische paling uit man

Artsen hebben een gigantische paling verwijderd uit de ingewanden van een Chinese man. De 40-jarige was naar het universitaire ziekenhuis van Nanchang gereden, nadat het dier naar eigen zeggen via zijn anus was binnengedrongen. Dat melden verschillende Chinese media.

mrra

Toen de man in het ziekenhuis van Nanchang in het zuidoosten van China arriveerde, was hij dronken. Hij had ondraaglijk veel buikpijn, maar hij wist heel goed wat daar de oorzaak van was. De artsen reageerden verbaasd toen hij vertelde dat er een paling via zijn anus in zijn lichaam terecht was gekomen. Hoe dat kwam, wilde hij niet vertellen, want daar was hij te beschaamd voor.

De dokters besloten meteen een tomografie uit te voeren. Dat is een onderzoekstechniek waarmee ze een tweedimensionale afbeelding kunnen maken die een doorsnede weergeeft van een driedimensionaal object. Het resultaat daarvan tart alle verbeelding:

Met een keizersnede wist het medisch personeel in een spoedoperatie de paling uit het lichaam van de man te verwijderen. De vis bleek maar liefst 60 centimeter lang te zijn, zo schrijft Eastern Television Today. De paling, een plaatselijke delicatesse, was ondertussen gestorven.

De man is momenteel aan het herstellen van zijn operatie. Hij zou het relatief goed maken. De veertiger wil koste wat kost anoniem blijven en zwijgt in alle talen over hoe de paling in zijn lichaam raakte.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten