Ashley Graham mag niet meelopen in Victoria's Secret-show, maar lost dat zo handig op

Foto: Isopix

De modeshow van Victoria's Secret mag dit jaar dan wel een pak diverser geweest zijn inzake huidskleur, een volslanke vrouw viel er nog steeds niet te spotten op de catwalk. Ashley Graham, zowat het bekendste plus-sizemodel, roept dan ook het Amerikaanse lingerielabel op humoristische wijze op het matje.

Victoria's Secret staat erom bekend enkel de modellen met de meest perfecte maten te casten voor zijn modeshows en dus ziet het er niet meteen naar uit dat er snel een plus-sizemodel zal meelopen. Ook al ging het er tijdens het event in Shanghai al heel wat diverser aan toe dan voordien het geval was. Zo liepen er dit keer heel wat Aziatische en modellen met een donker kleurtje mee, onder wie ook de Brusselse Leila Nda.  

Het bekende plus-sizemodel Ashley Graham vindt al langer dat het tijd is om ook een model met een maatje meer in de lingerie te laten opdraven en omdat ze maar geen gehoor krijgt, loste ze dat op een eigenhandige manier op. Ze deelde namelijk een bewerkte foto van zichzelf op Instagram in lingerie én met de bekende Victoria's Secret-vleugels aan. "Ik heb mijn vleugels", klinkt het in het bijschrift.

"Lelijk en dik"

Ze krijgt daarvoor heel wat bijval van haar fans en volgers. "Er is niets dat je meer lelijk en dik doet voelen dan naar de Victoria's Secret-show te kijken. Ashley, het is fantastisch dat jij het opneemt voor vrouwen in alle maten", klinkt het onder andere. Een andere volger zegt zelfs dat ze nooit meer naar een dergelijke modeshow zal kijken zolang Graham er geen plaatsje in krijgt.

 

Got my wings! ???????? .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) op

 

Door flb