Vrachtwagen rijdt in op staart van siliconenfile: jonge vrouw en man komen om het leven

Beveren-Waas -

Door een zwaar ongeval met meerdere wagens en vrachtwagens is de E34 in Melsele woensdagavond volledig afgesloten. In de staart van de file richting Antwerpen is een vrachtwagen ingereden op een personenwagen. Twee mensen lieten daarbij het leven.

Het ongeval deed zich voor rond 19.30 uur. Door een aanrijding in de staart van de file werd een personenwagen geplet tussen enerzijds de vrachtwagen en anderzijds een voorliggende truck. Twee slachtoffers uit dezelfde wagen zijn, ondanks reanimatiepogingen ter plaatse, intussen overleden. Het gaat om een jonge vrouw, die achter het stuur zat van de kleine wagen, en een man. Er zijn ook meerdere gewonden.

Vrachtwagen rijdt in op staart van siliconenfile: jonge vrouw en man komen om het leven

In totaal raakten zeker vier vrachtwagens en twee personenwagens betrokken bij het ongeval. Op de E34 heerst er momenteel grote verkeerschaos. Om de hulpdiensten ter plaatste te laten komen, werd de weg volledig afgezet. Het is niet duidelijk wanneer de rijbaan weer wordt vrijgegeven. Het parket moet nog de nodige vaststellingen doen om het ongeval in kaart te brengen.

De Liefkenshoektunnel, die sowieso tot na de avondspits tolvrij was omwille van de verkeershinder op de Antwerpse Ring, blijft daarom nog wat langer tolvrij.

 

 

Siliconenfile

De file op de E34 richting Antwerpen stond er als gevolg van de siliconenproblemen op de Antwerpse Ring.

LEES OOK. Heel de dag grote hinder door siliconenproblemen op Antwerpse Ring

Het was al heel de dag druk op de E34 nadat er al lange files stonden op de E17 van Gent naar Antwerpen door de problemen op de Antwerpse Ring. Daar verloor een vrachtwagen dinsdagavond een lading vloeibare siliconen waardoor meerdere rijstroken waren afgesloten. Ook woensdag leidde dat tot heel wat hinder in en rond (de toegangswegen naar) Antwerpen.

Door lbo, bfr