Jennifer Lawrence en filmproducer verbreken relatie na één jaar

Bron © The Huffington Post

Foto: Isopix

Jennifer Lawrence (27) en filmproducer Darren Aronofsky (48) verschenen in september voor het eerst in het openbaar op het filmfestival van Venetië, maar nu lijkt hun kortstondige sprookje alweer afgelopen. Dat kondigt het magazine People aan. Het koppel vormde één jaar lang in alle luwte een paar nadat hun film 'Mother!' ingeblikt was.

Volgens het magazine People hebben Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky een einde gemaakt aan hun relatie. De actrice en filmproducer vormden één jaar lang een koppel en leerden elkaar kennen op de filmset van 'Mother!', een film die geregisseerd werd door Darren Aronofsky en waarin Jennifer Lawrence de hoofdrol vertolkte.

Het koppel begon pas een relatie nadat de film ingeblikt was en deed er alles om aan hun liefde uit de schijnwerpers te houden. In september verschenen ze voor het eerst noodgedwongen samen in het openbaar op het filmfestival van Venetië om hun film voor stellen.

Een enkele keer sprak de actrice zich uit over haar relatie met de regisseur tijdens een interview met Vogue. "We hadden gewoon een soort van energie. In het verleden heb ik relaties gehad waarin ik enkel maar in de war was en bij hem ben ik nooit verward."

Door VVA