De schoenen met plateauzolen van de Spice Girls maken een comeback

Foto: Isopix

Voor wie het nog niet doorhad, de jaren 90 zijn helemaal terug van weggeweest en dus maken ook de Buffalo's hun comeback. Onder andere de Spice Girls waren in die tijd grote fans van de plateauzolen en hun favoriete paar van toen wordt nu weer op de markt gebracht.

In de jaren 90 waren er heel wat opvallende kledingtrends in omloop, maar er waren er maar weinigen die zoveel uitgesproken voor- of tegenstanders kenden als de schoenen met plateauzolen, beter bekend onder hun merknaam Buffalo's. De Spice Girls waren in elk geval pro en kwamen de deur niet uit zonder een paar aan hun voeten. Net zoals de meidengroep ermee stopte, verdwenen echter ook de schoenen, maar nu maken ze een comeback.

Buffalo heeft namelijk aangekondigd dat het vier modellen lanceert die gebaseerd zijn op het favoriete paar van de Britse popgroep. Het gaat om een hoge versie en een lage en dat in het wit en het zwart. Het zijn al bij al om sobere versies, want de Spice Girls droegen door de jaren heel wat spectaculairdere ontwerpen van de Londense schoenenfabrikant. Ze zijn exclusief en in beperkte oplage te verkrijgen op de website van Browns. Voor het lage model betaal je 186 euro, voor de hoge 204 euro.

 

Door flb