Zwangere Kate Middleton kiest voor Zara

© Photo News

Terwijl heel het Verenigd Koninkrijk zich opmaakt voor het huwelijk van prins Harry en zijn Meghan Markle, zouden we bijna vergeten dat schoonzus en hertogin van Cambridge Kate Middleton zwanger is van haar derde kindje. Om haar groeiende babybuik te beschermen tegen het winterweer koos ze afgelopen vrijdag voor een geruite jas van Zara.

lla

Kate Middleton droeg bij aankomst in het Londense St. Pancras station een geruite, halflange jas van de Spaanse kledingketen Zara. Prijskaartje? Erg bescheiden naar koninklijke normen. Voor 89.95 euro kan de jas van de hertogin al de jouwe zijn.

© BRLON

Combineer net zoals Kate met een donkerkleurige jeans, een warme rolkraagtrui en zwarte laarsjes. Je haren nog even in een nonchalante paardenstaart en je hebt een hippe casual outfit voor als het weer even niet meezit.

Het mag wat meer zijn

Eerder deze maand koos de zwangere hertogin voor een meer glamoureuze outfit toen ze het Royal Variety Performance gala in Londen bijwoonde. Toen straalde Kate letterlijk in een lange, babyblauwe glitterjurk van de Britse ontwerpster Jenny Packham.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten