Meghan Markle koos twintig jaar oude outfit voor eerste officiële bezoek

© AP

Meghan Markle mag dan nog maar net verloofd zijn met haar prins Harry, toch neemt ze al deel aan de officiële agenda van het Britse koningshuis. Bij haar eerste officiële bezoek koos Markle voor een neutrale rok en trui, geïnspireerd op de kleding van de Amerikaanse Carolyn Bessette, de vrouw van de overleden presidentszoon John F. Kennedy Jr.

lla

Afgelopen vrijdag nam de kersverse verloofde van prins Harry voor het eerst deel aan een officieel bezoek. De Amerikaanse actrice combineerde voor de gelegenheid een beige midi rok met een zwarte rolkraagtrui en kniehoge laarzen. Een combinatie die wel erg veel leek op de outfit die Carolyn Bessette, de vrouw van de Amerikaanse presidentszoon John F. Kennedy Jr. , droeg in 1996 bij het verlaten van hun appartement in New York.

© AP

Bessette groeide, ondanks haar afkeer voor paparazzi, uit tot een waar stijlicoon en trad zo uit de schaduw van haar bijzonder populaire schoonmoeder Jackie Kennedy. Ook na haar dood, in 1999, werd haar ongedwongen stijl nog lang geprezen en in de verf gezet door verschillende modehuizen. Het is dus niet meteen een verrassing dat Markle, al dan niet bewust, teruggrijpt naar haar Amerikaanse roots.

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten