Deze prinsen zijn wel nog vrijgezel

Prins Harry mag dan wel de ware gevonden hebben, toch zijn er in de wereld nog wel wat prinsen die op zoek zijn naar de liefde. Een overzichtje.

lla

Hussein bin Abdullah (23)

De Jordaanse kroonprins Hussein bin Abdullah is niet alleen de toekomstige koning van Jordanië, ook is hij een echte ster op Instagram. Samen met 1,2 miljoen volgers beleeft hij dolle avonturen, gaande van voetbaluitjes tot ontmoetingen met verschillende wereldleiders. Op een dag zal hij zijn vader, die sinds 1999 op de troon zit, opvolgen en wordt hij koning van Jordanië.

Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (35)

Zijn naam uitspreken vergt enige moeite maar deze kroonprins uit Dubai doet het nog beter dan zijn Jordaanse collega. Met maar liefst 5,9 miljoen volgers is ‘Fazza’ (al heel wat gemakkelijker om uit te spreken) een van de begeerlijkste vrijgezellen op Instagram. Voeg daarbij nog enkele hobby’s als paardrijden, duiken, fietsen en dichten en je kan zijn titel veranderen in droomprins.

Prince Sébastien Henri Marie Guillaume (25)

© Photo News

Maar ook dichter bij huis zijn er nog enkele prinsen vrij, al is dat niet meteen een garantie op een wat kortere titel. De Luxemburgse prins, die door het leven gaat als Sébastien Henri Marie Guillaume, Prins van Luxembourg, Prins van Nassau en van Bourbon-Parma, is officier bij het leger en maakt in tegenstelling tot de heren hierboven, amper kans op de troon. Hij is de jongste van vijf kinderen en heeft dus net iets meer tijd om zich helemaal uit te leven tijdens het skiën, fietsen, zwemmen en rugbyen.

Jean Christophe Napoléon Bonaparte (31)

© Photo News

De naam doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Deze 31-jarige prins is verre familie van de Franse generaal Napoleon Bonaparte. Het koningshuis, in de vorm die wij kennen, bestaat in Frankrijk al een tijdje niet meer dus van een koninklijke troon voor Jean Christophe is geen sprake. Toch is hij nog steeds lid van het zogenaamde ‘koninklijke huis’ en geniet hij enig aanzien. Wil je in contact komen met deze prins? Surf dan even naar zijn Linkedin pagina.

Joachim Carl Maria Nikolaus Isabelle Marcus d’Aviano (25)

En ook in België hebben we nog een prins die zijn vrouw nog niet gevonden heeft. Prins Joachim, zoon van prinses Astrid en haar man Lorenz, zal ook niet snel de troon bestijgen. Die eer is weggelegd voor zijn nichtje, prinses Elisabeth. De jongeman heeft dan maar besloten om zich aan te sluiten bij de Belgische zeemacht en spreekt vloeiend Italiaans en Engels. En misschien ook wel de taal van de liefde.

Philippos van Griekenland en Denemarken (31)

Deze prins is niet tuk op de schijnwerpers. Zijn vader koning Constantijn II van Griekenland werd in 1973 afgezet en Philippos draagt dus enkel nog de titel van prins. Via zijn moeder Koningin Anne-Marie is hij ook prins van Denemarken.

Constantijn Alexios van Griekenland en Denemarken (19)

En we blijven in de familie. Ook de neef van Philippos van Griekenland en Denemarken is nog vrijgezel. Hij is amper negentien maar toch doet deze jongeman met zijn surferlooks al heel wat meisjesharten sneller slaan. Opvallend detail: zijn familie woont in Engeland en prins William is zijn peter. Het ziet er trouwens naar uit dat zijn broer Achileas (16) dezelfde goede looks heeft.

Aangeboden door onze partners

Lees ook