Blake Lively neemt (even) afscheid van haar lange blonde haren

© Isopix

Blake Lively (30) ken je vooral met haar lange blonde lokken, maar nu ziet ze er wel eventjes helemaal anders uit. De actrice is momenteel druk bezig met de opnames van de spionagethriller 'The Rhythm Section' en heeft daarvoor een grondige make-over gekregen. Zo loopt ze nu rond met een korte, zwarte coupe.

flb

In 'The Rhythm Section', die in 2019 in de zalen wordt verwacht, speelt Blake Lively een vrouw die op wraak uit is nadat haar familie is omgekomen in een vliegtuigramp. Haar lange, golvende, blonde lokken heeft ze voor haar rol dit keer ingeruild voor een kort, zwart kapsel.

Het is al de tweede keer dat ze tijdens opnames op straat werd gespot met een compleet andere look. De vorige keer zag ze er nog uit als een dakloze vrouw.

Die opnames, die momenteel in Dublin plaatsvinden, verlopen blijkbaar trouwens niet zonder slag of stoot. Zo zouden ze momenteel zijn stilgelegd omdat de actrice gekwetst is geraakt aan haar hand. Volgens het filmblad Variety is de film dan ook tijdelijk opgeschort.

Aangeboden door onze partners

Lees ook