Miguel, de ex van Tanja Dexters, vindt nieuwe liefde

Foto: Isopix

Miguel Dheedene (44), de ex van Tanja Dexters en papa van hun dochtertje Valentina, heeft een nieuwe vriendin. Het gaat om de jongere Stephanie Heiremans, een model. Dat bevestigde hij aan TV Familie en ondertussen deelde hij ook al enkele foto's van hen samen op zijn Instagram. Benieuwd wat Tanja denkt over de nieuwe plusmama van haar dochtertje.

Terwijl Tanja Dexters (40) haar relatie met Ignazio Moser (25) zag stranden, heeft haar ex Miguel al opnieuw het geluk in de liefde gevonden. Hij blijkt samen te zijn met model Stephanie Heiremans en ze zouden elkaar al een tijdje kennen. Zo deelde hij in maart nog een foto van hen twee tijdens de modeweek in Parijs. In TV Familie bevestigt hij dat nieuws, maar verder wil hij er niets over kwijt.

Het is voor de ex-verloofde van de voormalige Miss België al een tweede jonge verovering. Eerder had hij een romance met de 25-jarige Robin, de vrouw waarmee hij Tanja bedroog. Maar die ging aan de haal met kleding uit zijn bedrijf die ze vervolgens zelf doorverkocht en de relatie liep op de klippen toen dat uitkwam. En Tanja zelf, die profiteert ondertussen van haar vrijgezellenleven en de tijd die ze met Valentina kan doorbrengen. 

 

?? and fun at Buffalo #aagent #buffalo #wewon @stephanie_heiremans @tigerlilybelgium @misterdefrancq

Een bericht gedeeld door migueldheedene (@migueldheedene) op

 

 

Paris Fashion Week ! A edition to remember .. ????

Een bericht gedeeld door migueldheedene (@migueldheedene) op

Door flb
  • VOOR ABONNEES