Beyoncé en Jay Z steken de draak met liftfoto’s

Foto: Instagram

Flashback naar 2014, net na het Met Gala in New York: Jay Z en Solange Knowles kregen slaande ruzie in een lift. Haar zus Beyoncé stond erbij en keek ernaar. Tegenwoordig kunnen Queen B en haar man met het incident lachen, zo blijkt uit beelden van entertainmentsite TMZ.

Maandag gingen Beyoncé’s echtgenoot Jay Z ter ere van zijn 48ste verjaardag naar een privévertoning van ‘Wonder Wheel’ in het New Yorkse Angelika Film Center. Daarna liet het beroemde koppel zich fotograferen in… een lift.

Dat is een beetje dubbel, gezien de voorgeschiedenis. Inmiddels is geweten dat het voorval na het Met Gala iets te maken had met het ontrouw van Jay Z. Hij en Beyoncé bezongen het dieptepunt in hun relatie behoorlijk uitgebreid op hun laatste albums en onlangs gaf de Amerikaanse rapper toe dat hij een slippertje had begaan.
 

Case closed, zo blijkt nu. Want Beyoncé glimlacht breed op de liftbeelden van TMZ en de bijhorende foto’s. Volgens de internationale pers dat geen toeval en willen de twee met de keuze van de locatie onderstrepen dat het weer goed gaat met hun relatie. Volgens fans zond de jurk van Beyoncé ook een duidelijke boodschap uit. Op de rechtermouw staat het woord ‘unity’, wat kan beklemtonen dat ze weer een hecht team vormen. Jay Z oogt serieuzer op de kiekjes die momenteel circuleren op het internet en dat levert grappige memes op met een knipoog naar de ruzie met Solange.
 

 

Een bericht gedeeld door Beyonce (@beyspage) op

Door vwh
Meest recent