Verschillende arrestaties in onderzoek naar lijk in koffer in Middelkerke

Bron © eigen berichtgeving

Foto: dji

Middelkerke -

In het onderzoek naar het levenloze lichaam dat afgelopen nacht werd aangetroffen in Middelkerke, zijn verschillende arrestaties gebeurd. De politie deed de lugubere ontdekking tijdens een BOB-controle. Het slachtoffer vertoonde heel zware verwondingen in de hals.

Rond 2 uur hield een politiepatrouille een wagen met drie inzittenden tegen in de Spermaliestraat, in de buurt van de Slijpebrug in Middelkerke. Omdat de drie zich verdacht gedroegen, onderwierpen de agenten het voertuig aan een controle. In de koffer troffen ze een levensloos lichaam aan. De drie gaven een zeer verwarde uitleg en verklaarden “de auto nog maar pas in hun bezit te hebben”. Volgens eerste berichten was het lijk in kwestie ook onthoofd, maar dat werd vanmiddag ontkend door het parket. Het slachtoffer vertoonde wel heel zware verwondingen ter hoogte van de hals.

Terwijl de eerste vaststellingen verricht werden, liep er bij de politie nog een melding binnen vanop een camping in de buurt. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze in een caravan ook menselijke resten en een grote hoeveelheid bloed aan.

In de Spermaliestraat, vlak bij Slijpebrug, werd ook al een afstapping uitgevoerd. Ondertussen kan het parket bevestigen dat er verschillende arrestaties zijn gebeurd. Zowel de drie inzittenden van de wagen als twee mensen op de camping werden opgepakt. Mogelijk gaat het om een afrekening binnen het drugsmilieu. Verder onderzoek zal meer duidelijkheid moeten brengen over de rol van de betrokkenen. Op vraag van de onderzoeksrechter kan voorlopig geen bijkomende informatie vrijgegeven worden.

Verschillende arrestaties in onderzoek naar lijk in koffer in Middelkerke
Foto: dji
Verschillende arrestaties in onderzoek naar lijk in koffer in Middelkerke
Foto: dji
Door mtm, cma, evdg