Spaanse politie achtervolgt Belg die met 215 per uur (en zonder rijbewijs) over de snelweg vlamt

Bron © Lasexta.com

(themabeeld) Foto: shutterstock

Een 31-jarige Belg is in het Spaanse Salou opgepakt wegens overdreven snelheid. De Belg werd twee keer kort na elkaar betrapt, één keer vlamde hij zelfs met 215 kilometer per uur over de snelweg. Toen de agenten hem eenmaal staande hadden gehouden, bleek dat de man niet over een rijbewijs beschikte.

De Belgde knalde ter hoogte van L’Aldea met 215 kilometer per uur voorbij een snelheidscontrole op de AP-7-snelweg. Een patrouille van de Spaanse verkeerspolitie merkte de snelheidsduivel op en schakelde meteen enkele collega’s in om de achtervolging in te zetten. Korte tijd later werd de 31-jarige Belg opnieuw geflitst op dezelfde snelweg. Op dat moment reed hij nog 161 per uur.

Uiteindelijk kon de Spaanse civiele politiedienst Mossos d’Esquadra hem ter hoogte van Salou tot stilstand brengen. Toen de agenten aan de man vroegen om zich te identificeren, bleek hij ook niet over een rijbewijs te beschikken. De Belg werd opgepakt en werd intussen aangeklaagd voor veelvoudige verkeersinbreuken en het niet kunnen voorleggen van de nodige documentatie.

Door mtm
    VOOR ABONNEES
    Meest Recent
    Laad meer berichten...