Nicole Kidman bijna onherkenbaar voor nieuwe filmrol

De Australische actrice Nicole Kidman blikt momenteel haar nieuwste film ‘Destroyer’ in Los Angeles in. Maar op de filmset loopt ze nauwelijks herkenbaar rond. De 50-jarige ster moet voor haar rol immers een korte, bruine pruik en doordeweekse kleren dragen.

vwh

Nicole Kidman kruipt in de huid van detectieve Erin Bell en zij s allesbehalve glamoureus. Uit foto’s vanop de set blijkt dat lange leren jassen, jeansbroeken met wijde pijnen en meer basics in de kast van haar personage hangen. Helemaal iets anders dus, dan de lange galajurken die de actrice met goudblonde lokken doorgaans draagt op de rode loper. Bovendien valt het op dat de teint van de actrice in de film iets donkerder is dan gewoonlijk.

In ‘Destroyer’ staat Bell centraal. De detectieve zoekt mensen uit een afgerond undercoveropdracht opnieuw op, met alle gevolgen van dien. De prent wordt in 2018 in de Belgische zalen verwacht. Intussen zijn het spannende tijden voor Kidman. De HBO-hitserie ‘Big Little Lies’ maakt op zondag 7 januari kans om een Golden Globe te winnen.

© Photo News

LEES OOK