Te koop: de 'Fokkof'-trui van Barbara Sarafian uit 'De Slimste Mens'

Foto: Barbara Sarafian

De Belgische actrice Barbara Sarafian (49) droeg vorige week haar zelfontworpen ‘fokkof’-trui in de finaleweek van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. En nu kun je ook zelf een exemplaar met de quote bestellen.

Dat bellen met een vriendin tot een creatief project kan leiden, zo bewijst Barbara Sarafian. Tijdens een telefoontje was ze tekeningetjes aan het maken en kwam ze tot gestileerde letters die ‘fokkof’ vormen. Dat is een alternatieve schrijfwijze van fuck off , haar levensmotto. Ze liet het woord op een trui drukken en ging ermee naar de televisiequiz.

Te koop: de 'Fokkof'-trui van Barbara Sarafian uit 'De Slimste Mens'
Foto: VIER

Toen Van Looy vroeg of de truien te koop waren? Kwam er een exemplaar zijn richting uit en bevestigde Sarafian dat ze inderdaad bezig was met een project. Op Instagram deelde ze ook al foto’s van zichzelf met de trui in een fotostudio en nu is het een feit: de ‘FoKKoF’-truien zijn in beperkte oplage te koop voor 59,98 euro via de site van de ster. Sarafian en haar zoon Julian showen de grijze en zwarte uniseks truien uit ecologisch katoen, verkrijgbaar van small tot extra large, gewoon zelf.
 

 

Coming up soon. FOKKOF sweaters Limited Edition. More info very very soon. #FoKKoF

Een bericht gedeeld door Barbara Sarafian (@barbara.sarafian) op

Door vwh