Gert Verhulst wordt 50: “Als ik ouder was, zou ik zeggen: Throwback Thursday is mijn testament”

Bron © Humo

Foto: Sebastien Smets

Gert Verhulst wordt vijftig in januari, al staat hij daar zelf niet echt bij stil. “Al mijn hele leven denk ik dat ik een jaar ouder ben dan ik ben”, vertelt Verhulst in Humo. “Telkens mijn verjaardag in de buurt komt, begin ik te rekenen en merk ik dat ik een jaar jonger ben.”

In zijn hoofd is Gert Verhulst dus al vijftig. Een leeftijd waarop heel wat mensen eraan beginnen te denken iets minder hard te gaan leven als toen ze twintig waren. Dat is niets voor Verhulst, dat bleek begin deze maand nog maar eens tijdens de ‘Throwback Thursdays in het Sportpladijs’, de concertreeks voor de twintigste verjaardag van Ketnet.

“Mocht ik iets ouder zijn, dan zou ik misschien zeggen: ‘Throwback Thursday’ is mijn testament, al klinkt dat heel dramatisch. Maar goed, die show was wel een samenvatting van wat we de afgelopen dertig jaar hebben gedaan, zo van: ‘Kijk, dit is er van ons werk overgebleven, hoe lacherig er al die jaren ook over is gedaan.’ Ik ben trots op dat werk, we hebben er iets mee betekend voor heel veel mensen.”

Herbeleef het ‘Sportpladijs’, waar 17.000 volwassenen weer heel even kind waren

VIDEO. “Deze is voor jou, Mevrouw Jeanine!”: Sportpladijs-publiek eert Ann Petersen met minutenlang applaus

Door nkdr