Blake Lively lacht met de kookkunsten van haar man (en dat is volledig terecht)

Foto: PN

Ook ten huize de Amerikaanse actrice Blake Lively en haar man Ryan Reynolds worden voorbereidingen getroffen voor het kerstfeest. De Canadese acteur bakte alvast koekjes in de vorm van de kerstman en zijn vrienden. Althans… hij deed een poging.

Sterren, de Kerstman, sneeuwmannen: Ryan Reynolds had picture perfect kerstkoekjes in zijn hoofd, maar tijdens de uitvoering liep het behoorlijk mis. In de oven braken er stukjes af van zijn creaties en het glazuur oogde erg slordig.

Blake Lively lacht met de kookkunsten van haar man (en dat is volledig terecht)
Zoiets had de acteur wellicht als voorbeeld.

Zijn vrouw Blake Lively vond het allemaal heel grappig en plaatste een foto van de misbaksels van haar wederhelft op Instagram. “Mijn man maakte kerstkoekjes. Voor de rest is hij wel knap”, schreef ze erbij om hem door te steken dat hij het meer van zijn looks dan van zijn baktalent moet hebben. De blonde actrice deelde het kiekje ook op Facebook, waar ze schrijft dat haar man zeker nooit de nieuwe Martha Stewart zal worden.

Dit werden de koekjes van Ryan

 

@vancityreynolds made some Christmas cookies... ?? ...He’s verrry handsome though.

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) op

Het is niet de eerste keer dat Blake en Ryan elkaar plagen op sociale media. Toen ze elkaar eerder dit jaar proficiat wensten met hun verjaardag, plaatste ze foto’s online waarop de jarige in kwestie bijna niet te zien was. De kans is dus groot dat Ryan na dit voorval al aan het broeden is op een speelse wraakactie.

Door vwh
AANGERADEN