Dochter van Demi Moore geeft pesters het nakijken met bikinifoto

© Instagram

Tallulah Willis, de 23-jarige dochter van Demi Moore en Bruce Willis, heeft op Instagram een bikinifoto gedeeld met daaronder een niet mis te verstane boodschap. "Deze is opgedragen aan alle mensen die me lelijk noemden toen ik dertien was." De jonge vrouw heeft al een turbulent leven achter de rug.

flb

Ze is nog maar 23, maar Tallulah Willis heeft er al een stevig parcours op zitten. Op jonge leeftijd kwam ze al in de schijnwerpers terecht als dochter van Demi Moore en Bruce Willis, maar dat liep flink mis toen ze in 2000 besloten te scheiden. Ze worstelde jarenlang met haar zelfbeeld, anorexia en een drank- en drugsverslaving. Dat ze vroeger werd gepest, hielp ook niet bepaald. Vandaag is ze echter herstellende van haar eetstoornis, heeft ze komaf gemaakt met alcohol en cocaïne en met haar zelfbeeld gaat het ook heel wat beter.

Om dat te bewijzen en om diegene die haar vroeger pestten met haar uiterlijk lik op stuk te geven, deelde ze een bikinifoto van zichzelf op Instagram. "Deze is opgedragen aan alle mensen die me lelijk noemden toen ik dertien was", klinkt het onder het plaatje.

Trolachtige kinderen

In een interview in 2014 had ze eerder al aangehaald dat het niet makkelijk was toen ze opgroeide. "Er waren heel wat mensen die me lelijk noemden toen ik dertien was, en die zich ook openlijk afvroegen hoe het mogelijk was dat twee mooie acteurs zo'n afschuwelijke trolachtige kinderen op de wereld konden zetten."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook