Kinderen Michael Jackson delen zeldzaam kiekje

© Instagram

Paris Jackson heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze te zien is met haar twee broers Prince en Blanket. Vooral die laatste blijft liever uit de schijnwerpers en dus is een foto met daarop de drie kinderen van Michael Jackson eerder een uitzondering.

dvg,flb

Van Michael Jacksons drie kinderen is dochter Paris (19) de enige die haar vaders voetsporen in de spotlights volgt. Zij werkt al jaren aan haar carrière als model en actrice, Jacksons zonen Prince (20) en Blanket (15) verkiezen de luwte. Vooral van de jonge Blanket doen weinig beelden de ronde. Tot nu. Tijdens de kerstdagen heeft Paris een zeldzaam familiekiekje gedeeld met 2,3 miljoen volgers op Instagram. Daarop poseert ze met haar broers en hun goede vriend Omer Bhatti, die ze ook “een deel van het gezin” noemt.

De goede smaak voor mode lijken de drie Jacksons niet van hun vader geërfd te hebben: Paris heeft weinig meer aan dan een versleten trui van Metallica, Blanket staat met ­opvallend lang haar en een korte turnbroek op de foto. Wel wensen ze iedereen vrolijke feestdagen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK