Paris Hilton ten huwelijk gevraagd met een knoert van een ring

Paris Hilton (36) is zopas ten huwelijk gevraagd door haar vriend Chris Zylka (32). Dat gebeurde op een besneeuwde bergtop in het Amerikaanse ski-oord Aspen en met een joekel van een ring. De realityster maakte het nieuws zelf bekend via sociale media.

Paris Hilton vormt al twee jaar een koppel met acteur en model Chris Zylka, maar eigenlijk kennen ze elkaar al acht jaar. Zylka is dus niet over één nacht ijs gegaan toen hij besloot om op één knie te gaan zitten in de sneeuw in Aspen. Hij verraste haar ook met een enorme ring, eentje met een prijskaartje van liefst 1,5 miljoen euro. Volgens het magazine People gaat het om een grote steen van twintig karaat en is de ring zelf bezet met nog allemaal steentjes van twee karaat.

En of Paris daarmee opgetogen is. "Ik ben zo gelukkig dat ik verloofd ben met de liefde van mijn leven en beste vriend. Ik ben nog nooit zo blij geweest en heb me nog nooit zo veilig en geliefd gevoeld. Hij is perfect voor mij op elke mogelijke manier en hij toonde me dat sprookjes wel kunnen bestaan", zegt ze bij de foto van het moment die ze op Instagram deelde.

Grappig filmpje

Ze deelde naast een foto ook een filmpje en dat kon rekenen op heel wat reacties van haar volgers. Zo vonden er heel wat onder hen het bijzonder grappig dat Paris het doosje met de ring gewoon uit Chris zijn handen rukt nadat hij op zijn knie was gaan zitten en die vervolgens ook zelf razendsnel om haar vinger schuift. Er zat duidelijk al iemand lang te wachten tot ze ten huwelijk zou worden gevraagd.

Waslijst aan exen

Hopelijk lukt het dit keer wel voor de rijke erfgename van de bekende hotelketen, want ze was al eerder twee keer verloofd. Onder meer enkele maanden met Paris Latsis en een jaartje met model Jason Shaw. Daarnaast had ze onder meer relaties met een waslijst aan bekendheden zoals Jared Leto, Fred Durst, Nick Carter, Andy Roddick, dj Afrojack en Christiano Ronaldo. Zylka had op zijn beurt dan weer twee jaar een relatie met 'Pretty Little Liars'-ster Lucy Hale.

 

 

#GoldenGirl ????????‍??????

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Door flb
Meest recent