Will Smith bewijst dat hij zijn vrouw na twintig jaar huwelijk nog even graag ziet

Foto: Isopix

Er is vaak geroddeld over moeilijkheden in hun relatie, maar na twintig jaar zijn Will Smith (49) en Jada Pinkett (46) blijkbaar nog altijd even dol op elkaar. Dat heeft die eerste zopas nog maar eens duidelijk gemaakt door naar aanleiding van hun huwelijksverjaardag een emotioneel eerbetoon aan haar te brengen op Instagram.

Twintig jaar geleden stapten Will Smith en Jada Pinkett in het huwelijksbootje op oudejaarsavond. Vandaag zijn ze een van de langst overeind blijvende koppels in Hollywood en het heeft er alles van weg dat de liefde tussen hen nog lang niet bekoeld is. Daarom deelde de acteur een foto uit de doos van hun huwelijk en schreef daarbij een mooi eerbetoon aan zijn vrouw en over wat het huwelijk hem heeft geleerd. 

"Twintig jaar geleden hielden we elkaars hand vast en liepen we dat gangpad naar het altaar af", klinkt het. "Dit is wat ik sindsdien heb geleerd. Liefde is als tuinieren, ik heb moeten leren om me te focussen op jou te helpen groeien in wat jij wilde zijn, eerder dan te vragen dat jij zou worden wat mijn kwetsbare ego van je verlangde. Ik heb leren plezier halen uit het voeden van jouw dromen, eerder dan met jou te worstelen om mijn egoïstische noden te vervullen en mijn onzekerheden te verzadigen. Ik heb geleerd dat liefhebben luisteren is. Liefde is geven. Liefde is vrijheid. Gelukkige verjaardag, mijn koningin. Ik ben voor altijd gewijd aan het voeden van je diepste waarheid."

 

 

Door flb