Hilde Van Mieghem begrijpt niet waarom Humo-lezers Bart De Pauw tot ‘Man van het jaar’ uitroepen: “Onwaarschijnlijk”

© vrt/blg

Actrice Hilde Van Mieghem (59), bij ons de laatste maanden ook het gezicht van de #MeToo-beweging, vindt het “onwaarschijnlijk” dat Humo-lezers Bart De Pauw tot ‘Man van het Jaar’ verkozen hebben in de jaarlijkse Pop Poll-verkiezing. Dat laat ze weten aan Newsmonkey.

jdb

De actrice, die door weekblad Knack in december verkozen werd tot ‘Vrouw van het Jaar’ reageert verrast op de uitslag. “Men neemt het dus nog steeds op voor de man en niet voor de vrouw.”

Volgens haar toont de uitslag van de verkiezing dat er nog steeds weinig info is bij de lezers van het weekblad. “Maar ik vermoed dat er snel meer duidelijk gaat worden eens er meer bekend raakt over het proces. Ik vind het vooral vreemd dat Humo zelf niet harder gereageerd heeft op deze resultaten”, reageert Van Mieghem nog aan Newsmonkey.

Bart De Pauw werd met 527 stemmen verkozen tot ‘Man van het Jaar’ in de jaarlijkse Pop Poll-verkiezing van het weekblad Humo. Tennisser David Goffin strandde op de tweede plaats, gevolgd door de Amerikaanse president Donald Trump. Opvallend: De Pauw eindigde ook op de eerste plaats in de categorie ‘Bekwaamste tv-figuur’.

Aangeboden door onze partners

Lees ook