Marc Coucke supportert voor KVO in plaats van voor Anderlecht en krijgt ludiek cadeau

Foto: Photo News

Marc Coucke is aangekomen in Spanje om de stage van KV Oostendete volgen. Grappig genoeg was de eerste oefenmatch van KVO in La Manga, net naast het oefenveld van zijn toekomstige club Anderlecht. Maar Coucke gaf geen krimp. De zakenman zat op de tribune en moedigde in zijn gekende stijl KVO aan tegen Stuttgart. “Gelbe Karte!”, riep hij luid na fout van de Duitsers.

Toen de Anderlecht-bus de parking opreed, begon het Oostendse publiek een beetje te jouwen, maar de KVO-fans hadden ook een ludiek cadeau mee voor hun onbewogen, aftredende voorzitter. Van enkele bevriende supporters kreeg Coucke een keukenschort met het Anderlecht-embleem erop en een T-shirt van een bedrijfje met de slogan Voor Hein moet alles perfect zijn. De toekomstige RSCA-preses kon er hartelijk om lachen, ook al verloor KVO met 5-2.

Na de wedstrijd vertrok Coucke samen met Luc Devroe naar het Oostendse hotel zonder één keer naar Anderlecht te kijken op het aanpalende veld. Hij wilde wel nog eens benadrukken dat hij zich deze winter met geen enkel paars-wit transferdossier zal bemoeien – ook niet met dat van Dendoncker – omdat dat wettelijk verboden is.

Door jug
  • Meer voetbal