Tweeling van prins Albert en Charlene viert derde verjaardag

© Instagram

Jacques en Gabriella, de tweeling van prins Albert van Monaco en prinses Charlene, is zopas drie jaar geworden. Dat vierden ze met een feestje in het Oceanographic Museum in Monte Carlo en met een uitstapje naar de speeltuin. Charlene deelde zelf foto's van de twee op haar Instagram.

flb

Nu ze drie jaar zijn geworden, valt het op dat Jacques en Gabriella met hun blonde, golvende lokken steeds meer op mama Charlene beginnen te lijken. De prinses had op Instagram dan ook zelf wat foto's gedeeld van hun uitstapje samen naar de speeltuin en vervolgens naar een verdeler van de luxewagens van Bugatti. De tweeling had het duidelijk naar zijn zin en gleed helemaal alleen de glijbaan af, Gabriella in haar roze jas zelfs met haar hoofd eerst. Bij de autoverdeler mocht de kleine Jacques dan weer even plaats nemen achter het stuur van een auto.

Begin december nog vierden ze hun verjaardag in het Oceanographic Museum. Iets wat Albert zelf verklapte aan het magazine People. Eerder gaf hij ook al aan dat ze nog dit jaar voor het eerst op een grote reis zullen vertrekken die zal starten in Polynesië. Dat derde levensjaar wordt dus een bijzonder voor de tweeling.

(op pijltje rechts klikken om alle foto's te zien)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook