Annick Van De Wiele wint 1000 euro aankoopbons bij Middenstandsvereniging Heusden (MVH)

Destelbergen - Annick Van De Wiele uit Heusden wint de hoofdprijs - 1000 euro aan aankoopbons - van de vijfde eindejaarsactie van Middenstandsvereniging Heusden (MVH). Op een receptie in De Matroos mochten de potentiële winnaars van de vier hoofdprijzen vrijdagavond in spanning wachten op de onschuldige kinderhandjes die in de deelnemerskaarten grabbelden. Hans D"Hooghe, Lien Spanhove en Matthieu De Trog kaapten de andere hoofdprijzen weg.

Een topeditie werd het, hoorden we van Gunter de Cock van de Argenta-bank, de voorzitter van de MVH. "Negenenveertig handelszaken namen deel, en er werden massaal veel volle stempelkaarten binnengeleverd. De vijfde eindejaarsactie kon alleen maar plaatsvinden met de medewerking van heel wat vrijwilligers, die onder meer voor de promotie en de administratie zorgden." De Heusdense Middenstand was vooral verheugd dat ook inwoners van buiten de gemeente de weg vonden naar hun handelszaken: de derde en vierde prijs ging zelfs naar klanten uit Melle en Evergem.

Annick Van De Wiele won - toevallig - met een deelnemerskaart die ze in "De Matroos" zelf inleverde. Het leverde haar een stevige knuffel op van de vrouw des huizes, Lesley. Hans D'Hooghe uit Heusden mag er een weekendje op uit, voor een bedrag van 500 euro, geschonken door Jempi Reizen. De winnende kaart was afkomstig van bij tankstation Desimpel. De derde prijs, goed voor een juwelencheque van 250 euro van Karel Heylens uit de Tramstraat, is voor Lien Spanhove uit Evergem. Haar winnende kaart werd afgestempeld in het Hof van Heusden. Matthieu De Trog tenslotte ging gelukkig naar huis met een waardebon van 100 euro, te besteden bij een van de deelnemende resto's in Destelbergen-Heusden. Smullen kan de man uit Melle dankzij de Frietshop in Heusden. Op de avond viel ook minder goed nieuws te rapen: een van de potentiële winnaars van de uiteindelijke lijst overleed één dag voor de trekking van de MVH.

 

 

 

Door Geert Herman