Model Chrissy Teigen verklapt geslacht van tweede kindje

Foto: AFP

Model Chrissy Teigen is momenteel zwanger van haar tweede kindje. Zij en haar man John Legend verwachten binnenkort een zoontje. Dat maakte de brunette bekend via haar Instagrampagina.

Het Amerikaanse model plaatse zondagavond een foto van zichzelf op Instagram in de glitterjurk die ze droeg tijdens de uitreiking van de Grammy’s in New York. Op het kiekje hield ze haar hand op haar bolle buik, maar vooral het bijschrift sprong in het oog. Dat verraadde immers het geslacht van de baby: “Mama and her baby boy”, stond erbij te lezen.

IVF

Het nieuws kwam niet helemaal als een verrassing. In een eerder interview praatte Teigen openlijk over haar tweede zwangerschap via in-vitrofertilisatie. “De eerste IVF-poging is mislukt, uit de tweede poging is onze dochter Luna (1,5 jaar) voortgekomen”, zei ze aan InStyle.

Ze voegde eraan toe dat er nog één embryo overbleef en dat ze bij inplanting vermoedelijk zwanger zou zijn van een jongetje. Het 32-jarige model gaf nog mee dat ze spijt heeft dat ze enkele jaren terug niet meer eitjes bewaarde voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

 

mama and her baby boy

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Door vwh
AANGERADEN