Modehuis Valentino brengt de panty’s in sandalen terug

Afgelopen zomer waren de witte sportsokken in slippers weer verantwoord voor hipsters - hallo normcore! - en nu mogen ook panty’s in open sandaaltjes weer. Het Franse modehuis Valentino stuurde modellen tijdens de Parijse coutureweek de catwalk op met de ongewone combinatie.

Luxemerken waaronder Prada, Gucci en Tommy Hilfiger voorspelden al eerder een comeback van opvallende sokken in open sandalen, maar Valentino pakt het nog iets gewaagder aan. Alle modellen droegen flashy outfits en dito sandalen, maar de dames pronkten ook met doorzichtige zwarte panty’s onder jurken, broeken en rokken.

Modehuis Valentino brengt de panty’s in sandalen terug
Valentino

Een panty in een sandaal: het kan dus helemaal en het is trouwens een ideale manier om je sandalen niet in hun doos te laten zitten tot je benen een beetje gebruind zijn. Ga je voor deze look, koop dan bij voorkeur panty’s met een verstevigde zone aan tenen en hiel. Zo voorkom je dat je snel met slordige gaten zit of een naad ziet zitten. Voor wie twijfelt over vleeskleurige panty’s in open sandalen: volgens Gucci kan het, als je maar je nagels lakt.

Modehuis Valentino brengt de panty’s in sandalen terug
Foto 1 en 2: Gucci. Foto 3: Prada.
Door vwh
Meest recent