Zus van Dennis Black Magic woedend op Heidi Van Tielen

© Facebook Anastasia Burkas, Medialaan

Anastasia Burkas, zus van de voormalige pornokoning Dennis Burkas, is razend op Qmusic-dj Heidi Van Tielen. Van Tielen had haar tijdens een radio-uitzending omschreven als een ‘del’, waarop de misnoegde Anastasia in haar pen kroop.

“Beste Heidi van Tielen, we hebben elkaar nog nooit gesproken of mogen ontmoeten, maar blijkbaar voelde je toch de noodzaak om mij op de openbare radio een slet te noemen.... Mag ik vragen waarom?” Zo begint de open brief (zie onder) van Anastasia Burkas, gericht aan Qmusic-dj Heidi Van Tielen. Daarna legt ze uit dat ze zichzelf allerminst als een ‘slet’ beschouwt en “dat mijn broer woedend was, mijn mama erg overstuur en gekwetst, en mijn 12-jarige zoon vol onbegrip dat iemand zijn mama zo noemde.”

Heidi Van Tielen reageerde op de post door te stellen dat ze nooit het woord ‘slet’ in de mond had genomen toen ze over de aanwezigen op de première van de film ‘Patser’ vertelde. “Dennis Black Magic kwam ter sprake als één van de BV’s die erbij was, waarop ik al glimlachend zei: Die heb ik inderdaad ook gezien. Hij heeft nog steeds exact dezelfde look als in zijn gloriejaren. Er liep ook de hele tijd een vrouw achter en ik zou die heel oppervlakkig misschien een klein beetje een del durven noemen, maar bon, ik zag er ook uit als een del, want dat was nu eenmaal de dresscode.”

“Het gesprekje ging dus enkel en alleen over de dresscode van de film en hield ALLERMINST een oordeel in van wie jij bent als persoon”, aldus Van Tielen. “Ik ken jou niet en ben absoluut niet de persoon om iemand negatief te be- of veroordelen. De humoristisch bedoelde aanpak zou ook moeten blijken uit het feit dat ik mezelf ook een ‘del’ noemde. In het kader van de dresscode, niet de levensstijl.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook