Ze is amper 6, maar Blue Ivy is nu al een even grote diva als mama Beyoncé

© Isopix

Blue Ivy, het dochtertje van Jay-Z en Beyoncé, is nog maar zes, maar wel al goed op weg om in de schoenen van haar mama te treden. Het meisje beschikt naar verluidt over een eigen stylist, een chef-kok en draagt zelf kleren die makkelijk tot 5.000 euro kunnen kosten. En ook qua manieren moet ze duidelijk niet onderdoen, toonde ze op de Grammy's.

flb

Op de Grammy's maakte Blue Ivy al duidelijk wie de baas is thuis. Het meisje maande er op een bazige manier haar ouders aan om te stoppen met klappen. Het resultaat van een bevoorrechte opvoeding of net dat van een verwend nest? Dat ze thuis flink in de watten wordt gelegd, is alvast een feit. Zo zou ze over een eigen stylist beschikken en heeft ze ook haar eigen chef-kok, want ze zou een moeilijke eter zijn.

Aan aandacht ook geen gebrek, want ze heeft twee nanny's, net zoals haar zusje en broertje Rumi en Sir er elk twee hebben trouwens. De kinderen beschikken ook over hun eigen bodyguards. En ook wat onderwijs betreft, is slechts het beste goed genoeg. Zo gaat ze naar het Center for Early Education in Los Angeles, waar een schooljaar tot 25.000 euro kan kosten. En als ze thuis is en daar zin in heeft, kan ze natuurlijk spelen met de pony die ze cadeau kreeg.

Merknaam

Jay-Z en Beyoncé hopen ongetwijfeld dat ze later zelf een mooie carrière zal uitbouwen. Daarom hebben ze in elk geval al haar naam gedeponeerd als merk. En misschien hoeft ze zelfs helemaal niet te wachten tot ze volwassen is. Zo zouden er nu al plannen zijn om haar eigen parfum- en kledinglijn op de markt te brengen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook