Twee keer kijken: dit is geen foto van Kim Kardashian

Er is maar één Kim Kardashian op de wereld maar sinds woensdag circuleren foto’s van klonen van de Amerikaanse realityster op het internet. Onder meer hotelerfgename Paris Hilton kroop in de huid van de beroemdheid. Niet voor carnaval, wel om de nieuwe kledinglijn van Kanye West te promoten.

Kim Kardashian deelde foto’s van haar klonen op Instagram en ook Paris Hilton zelf toonde zichzelf als de beroemdheid. Dat alles heeft een reden. Sinds woensdag is de nieuwste kledingcollectie van Kanye West ‘Yeezy6’ beschikbaar voor pre-order. Hij wil zijn mode deze keer aan de wereld voorstellen via social influencers, die dankzij lange platinablonde pruiken allemaal op zijn vrouw lijken.

 

?? #YeezySeason6

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op

Onder de ‘klonen’ zijn meer bekende dames dan Paris Hilton. Ook Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner, en model Amina Blue laten zichzelf zien als Kim Kardashian en promoten op die manier de aankomende lijn van de rapper slash ontwerper. Drie weken geleden was de echte Kim de eerste die stuks uit de nieuwe lijn droeg. De prijzen van de creaties starten vanaf 300 dollar (241 euro) voor een sportieve beha.

 

#YEEZYSEASON6

Een bericht gedeeld door HEIR JORDYN (@jordynwoods) op

 

#YEEZYSEASON6

Een bericht gedeeld door SAMI MIRÓ (@samimiro) op

 

En hier is de echte Kim Kardashian

Door vwh
Meest recent