Gluren bij BV's: Zingen en haar boezem hielpen niet, maar zo dommelde de baby van Veronique Leysen wel in

Foto: Instagram

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.

Acteur Sieg Dedoncker doet mee aan Tournée Minérale. "Uitdaging aanvaard", schrijft hij bij een foto waarop hij een flesje water in zijn hand houdt.


Ingeborg voelde zich extra zen na een workshop evolutie in het buitenland. "Diep gelukkig", schreef ze bij een rustgevend kiekje van de zee op het Thaise eiland Ko Samui.


Zakenvrouw Veronique Leysen heeft een beetje moeite om zoontje Otto in slaap te krijgen. "Wanneer mijn opleiding als actrice, mijn borsten en mijn zingen niet helpen om hem te doen indommelen, is er gelukkig nog de zon en een wandeltocht met een goede buggy", schrijft ze erbij.


Kobe Ilsen zwemt, maar geniet niet van de geur van rotte eieren in een warmwaterbron in IJsland.


Schlagerzangeres Laura Lynn neemt op Instagram afscheid van haar idool Rita De Neve. "Rust zacht. Fantastische zangeres. Veel te vroeg", schreef ze bij een foto van de vrouw.

 

Rust zacht#ritadeneve #fantastischezangeres#mooieliedjes#veeltevroeg#??

Een bericht gedeeld door Laura Lynn (@lauralynnstagram) op


Josje deelt sensuele foto achter een plastic doek en laat haar fans zelf een bijschrift bedenken. "Wat zou je zeggen?", vraagt ze zich af.

 

... Wat zou je zeggen. (Shot made by @charliebirch_ at @veryrarestudio)

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos) op


Terwijl het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' is gestart, is deelneemster van vorig jaar Jolien bezig aan haar persoonlijke ontwikkeling. "Twijfel nooit aan jezelf", schrijft ze bij een foto in modieuze outfit.

 

NEVER DOUBT YOURSELF. (#loveyourself) ??

Een bericht gedeeld door JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) op


An Lemmens keek naar goede gewoonte met vrienden naar 'Temptation Island'. Geen Tournée Minérale voor haar, want ze klonken op het nieuwe seizoen met gin tonic.


Tv-kok Jeroen Meus geniet momenteel van een vakantie in de sneeuw. Niet op de latten, maar in een slee die wordt voortgetrokken door husky's.

 

Wat een aanrader!!@xplore_the_north

Een bericht gedeeld door Jeroen Meus (@jerremeus) op

Door vwh
Meest recent