Eerste beeld van samenwerking tussen Ikea en Off-White gelekt

© Shutterstock/isopix

Ikea kondigde eerder al een samenwerking aan met Off-White, het hippe streetwearlabel van Virgil Abloh. Maar nu krijgen we voor het eerst ook echt een duidelijk beeld te zien waarop enkele van de ontwerpen prijken. Met zekerheid valt in elk geval te zeggen dat het om minstens twee tapijten gaat.

flb

Een samenwerking tussen Ikea en Virgil Abloh, de man achter het succesvolle Off-White, heel wat fans wisten niet meteen wat ze daarvan moesten verwachten. Er is nu echter voor het eerst een echt zonneklaar beeld opgedoken van wat er zit aan te komen. De Russische Instagrammer Portnygain mocht namelijk een bezoekje brengen aan Creative Lab van Ikea in Zweden en hij deelde daarvan een foto waarop twee tapijten te zien zijn.

Het ene is een rood tapijt met daarop "Blue", het andere een donker, Perzisch exemplaar met daarop "Keep Off". Dat laatste exemplaar werd eerder ook al geteased door Abloh zelf, maar toen was enkel een fragment ervan te zien. Wanneer en waar die uiteindelijk in de winkel zullen belanden en of er nog meer stuks in de collectie zullen zitten, blijft voorlopig voer voor speculaties.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten