Zwanger model Chrissy Teigen deelt topless foto

Foto: Instagram

Chrissy Teigen, badpakkenmodel en momenteel voor de tweede keer zwanger van haar man John Legend, staat bekend om haar recht door zee meningen en grappige replieken. Dit keer stak ze echter de draak met zichzelf en de mogelijke bodyshamers door een topless foto te delen waarin ze een slaatje staat te maken.

Chrissy Teigen is enkele maanden zwanger en dat begin je duidelijk te zien. Ze deelde op Instagram dan ook een foto van haar bolle buik en dat terwijl ze een slaatje staat te maken. Met haar miljoenen volgers is ze het ook gewoon dat er vaak heel wat kritiek komt op de beelden die ze deelt en daarom wou ze de bodyshamers dit keer te snel af zijn.

Zo postte ze een topless foto met voor haar borsten twee strategisch geplaatste emoji's van een slaatje. "Pest me aub niet. Ik ben een sterke, salade makende vrouw die er gewoon natuurlijk uitziet en haar leven probeert te leiden", klinkt het.

Teigen staat ondertussen bekend voor haar grappige uitspraken en ze is ook vaak ronduit doodeerlijk. In het verleden praatte ze zo al openlijk over haar moeilijkheden om zwanger te worden, haar postnatale depressie en de onzekerheden over haar lichaam. Maar dat laatste lijkt ze toch wat van zich afgeschud te hebben, want pronken met die babybuik dat doet ze nu in elk geval wel.

 

Door flb