Opnieuw twee voltreffers: laatste koppels zijn ‘Blind Getrouwd’ en klaar voor huwelijksreis

Foto: VTM

De laatste deelnemers zijn in het huwelijksbootje gestapt in ‘Blind Getrouwd’. Zowel Toon & Frie als Tim & Esther zeiden volmondig “ja”. Het lijkt wel alsof er vier van de vijf koppels meteen vlinders in hun buik hebben. Maar nu begint het echte werk: elkaar leren kennen. En dan komen er al snel enkele onzekerheden naar boven.

Tim & Esther

“Allé, ik ben benieuwd wat het gaat geven”, zei Tim lachend tegen zijn kersverse vrouw Esther. Stralend stonden ze naast elkaar en geïnteresseerd luisterden ze naar de eerste tips van de burgemeester. Het ijs was gebroken en de twee voelden zich meteen op hun gemak bij elkaar. “Ja, heel graag”, was hun liefhebbend antwoord op de belangrijkste vraag van de dag.

Opnieuw twee voltreffers: laatste koppels zijn ‘Blind Getrouwd’ en klaar voor huwelijksreis
Foto: VTM

“Het eerste moment was ik meteen opgelucht”, lacht Esther. “Ik vond het belangrijk dat die klik er zou zijn. Zowel de fysieke aantrekkingskracht als een echte klik, en die was er wel. Dat ik me meteen op mijn gemak voelde bij hem, maakt dat ik het gevoel heb dat het goed zit. Ik kijk dan ook uit naar de periode die gaat komen. Laat ons maar op huwelijksreis vertrekken en daar genieten.”

En Esthers opvallende rode jurk? Daar had Tim absoluut niets op aan te merken, integendeel. “Ik heb ook een rode das”, reageert hij lachend. “We zijn gematcht!” Naar eigen zeggen wist hij van niets, maar dat het een teken was van een goede start, daar waren ze allebei meteen van overtuigd.

De fotosessie zag er opvallend romantisch uit en de twee konden meteen lachen samen. “Amai, jij bent sterk!” giechelt Esther nog, terwijl Tim haar probleemloos in het rond zwiert.

Maar dan stuiten ze op één probleem: in de bruidssuite is er nul komma nul privacy. Er staat geen wand tussen het bed en de badkamer. Tim houdt het echter galant: hij helpt enkel met haar speldjes uitdoen. Een hels karwei. “Vijf uur later…” lacht hij nog.

Frie & Toon

Het laatste koppel dat elkaar nog moest ontmoeten, was enorm nerveus. Toon maakte een zenuwachtig foutje, toen hij zijn schoonvader om de hand van zijn vrouw vroeg, in plaats van zijn dochter, maar dat gênant moment was meteen een ijsbreker tussen de bruidegom en Frie. “Ik heb nog maar één gênant ding gezegd tegen uw vader”, zei hij blij, toen hij haar zag.

Vanaf de eerste minuut echter was Frie meteen gerust gesteld: “Hij is groot, supergoed. Ik had hogere hakken kunnen aandoen. Qua uiterlijk is hij ook echt mijn ding wel. Ik heb niet meteen een type maar Toon is een nette, verzorgde en aangename man, heel sociaal en super grappig. Het is ne goeie”, lachte Frie.

Video: VTM

Ook Toon was positief en is blij dat het huwelijk achter de rug is: “Ik ben enorm opgelucht dat ik eindelijk weet wie het is, dat het eindelijk van de baan is. We hebben mekaar gezien en gesproken, en het verliep vlot, niet gênant, ik ben echt volledig op m’n gemak. Wanneer de schepen Frie voorstelde, dacht ik echt: check, check, check.”

Opnieuw twee voltreffers: laatste koppels zijn ‘Blind Getrouwd’ en klaar voor huwelijksreis
Foto: VTM

Alle koppels zijn getrouwd. De make-up gaat eraf, de dassen gaan uit, de dagelijkse tenue mag aan. De eerste nacht samen hebben ze alvast allemaal overleefd.

Video: VTM

Lieve & Aljosja

Bij Lieve en Aljosja ontbreekt er één ding: aantrekkingskracht. De twee voelen zich heel onwennig samen, omdat ze niet meteen een fysieke band voelen. Ongemakkelijk proberen ze zich toch zo open mogelijk te gedragen. “Op dit moment voelt het een beetje als een opdracht”, zegt Aljosja. “Wat gek is, want Lieve is een vlotte en ik ook. Het gaat wel goed tussen ons maar tot nu op een redelijk vlakke manier.”

Dus kropen ze samen in bed. “Als er wat meer fysiek contact is, dan sta ik er misschien gemakkelijker voor open”, hoopt Lieve.

Opnieuw twee voltreffers: laatste koppels zijn ‘Blind Getrouwd’ en klaar voor huwelijksreis
Foto: VTM

Wendy & Damiano

Opnieuw twee voltreffers: laatste koppels zijn ‘Blind Getrouwd’ en klaar voor huwelijksreis

LEES OOK. Wendy over huwelijksnacht met Damiano: “Er is niets gebeurd, hoor”

Bij Wendy neemt de onzekerheid toe. Maar ze durft het probleem meteen aan te kaarten. Als eerste koppel hebben zij een serieus gesprek. Ze hoopt dan weer bevestiging te krijgen van Damiano of het “oké was” dat zij degene was die het stadhuis binnen wandelde. “Ik hoop dat hij me ergens die zekerheid geeft, want ik voelde dat hij een beetje terughoudend was en daardoor ben ik wat onzeker”, klonk het.

Damiano bekent dat hij nog geen gevoelens heeft. “We zijn zo getrouwd en nu heb ik het gevoel dat het moet”, klonk het. Maar Wendy stelt hem gerust en tempert haar enthousiasme. “Ik denk dat hij bang was dat ik al verder stond met mijn gevoelens. Maar dat was niet. Het is niet dat ik meteen halsoverkop verliefd ben op hem”, klinkt het.

Mike & Marjolein

En het koppel dat meteen iedereen voor zich wist te winnen? Die zijn alleen maar verliefder geworden. “Mijn gevoel voor haar was in het begin al heel sterk en overweldigend, en het is alleen maar bevestigd. Gaan er nog punten zijn die ik niet tof vind? Zeker. Maar op dit moment heb ik ze nog niet gevonden.

Video: VTM

Door mrra
Laad meer berichten...