Christoff heeft een nieuw lief: “Eerst dacht ik dat ik beter iemand ouder zou zoeken”

Bron © Dag Allemaal

Foto: carlo coppejans

Schlagerzanger Christoff heeft opnieuw de liefde gevonden. Na een pijnlijke breuk met zijn ex-vriend meer dan een jaar geleden, is de 41-jarige artiest smoorverliefd op Ritchie. “Christoff heeft het wel wat moeilijk met mijn leeftijd. Maar da’s slechts een getal, zeg ik altijd”, vertelt de jongeman aan Dag Allemaal.

De timing kon beter voor de charmezanger, maar hij is heel gelukkig sinds hij de jongeman tegen het lijf liep in de gebouwen van de groothandelzaak, waar zijn manager een kantoor heeft. Christoff besloot al snel voorbij het leeftijdsverschil te zien. “Dat is dus totaal onbelangrijk. We voelen dat verschil helemaal niet”, zegt de zanger. Ritchies concrete leeftijd laten ze dan ook liever achterwege in het interview met Dag Allemaal.

“Oké, ik had Ritchie iets ouder geschat dan hij is, maar hij is erg volwassen voor zijn leeftijd. En goed, ik worstelde wel met de gedachte dat ik misschien beter iemand ouder zou zoeken…” Uiteindelijk overhaalde Christoff zijn spirituele begeleidster hem. “Het antwoord van Rita was duidelijk: ‘Op liefde staat geen leeftijd. En als ze hem van hierboven op jouw pad hebben gebracht, dan zal dat wel met een reden zijn.’”

Door mrra