Pierre Marcolini maakt pralines voor Victoria Beckham

Foto: Isopix

De Brussels luxechocolatier Pierre Marcolini is een grote naam in de wereld van chocolade en nu heeft ook Victoria Beckham een beroep op hem gedaan. De gasten van het diner na haar modeshow tijdens de New York Fashion Week kregen elk een doosje met zijn creaties in handen gestopt.

Het is geen geheim dat Brussels luxechocolatier Pierre Marcolini graag in de wereld van fashion en luxe vertoeft: in december opende hij een chocoladebar in de Fondation Louis Vuitton in Parijs, en in diezelfde maand mocht hij ook pralines maken voor Yves Saint Laurent. Nu heeft Marcolini ook indruk gemaakt tijdens de Fashion Week in New York: niemand minder dan Victoria Beckham heeft er met zijn chocolaatjes uitgepakt.

Tijdens het diner na afloop van de voorstelling van haar collectie, liet de Britse ontwerpster op het bord van elke gast een klein doosje Marcolini-pralines leggen. “Ze heeft onze chocolade een kleine maand geleden ontdekt in een van onze boetieks in Londen”, vertelt Marcolini. “Meteen daarna heeft ze ons gecontacteerd met de vraag of we voor de Fashion Week gepersonaliseerde chocolade hartjes met kleuraccenten uit haar collectie wilden ontwerpen.”

Op haar Instagrampagina stak Beckham niet onder stoelen of banken hoe tevreden ze is met het resultaat. Of dit het begin betekent van een langdurige samenwerking, is volgens Marcolini nog niet duidelijk. Wél kon de chocolatier onthullen dat Beckham “een grote voorkeur voor witte en melkchocolade” heeft.

 

Door aro