Blake Lively eerlijk over strijd tegen de babykilo's

© Isopix

Bij Blake Lively zijn de zwangerschapskilo's er niet zomaar meteen afgevlogen. Nee, ze traint ondertussen al drie jaar met een fitnesscoach om terug op haar oude gewicht te komen en daar is ze ook eerlijk over. Op Instagram deelde ze een foto van haar en haar personal trainer en daaronder een belangrijke boodschap. "Je kan niet de kilo's die je bent aangekomen kwijtraken door op Instagram te scrollen."

flb

Blake Lively is ondertussen al mama geworden van twee kinderen, de dochtertjes James (3) en Ines (1), samen met Ryan Reynolds. Al sinds de geboorte van die eerste werkt ze samen met personal trainer Don Saladino om terug in vorm te raken. Dat was naar eigen zeggen ook nodig, want tijdens haar laatste zwangerschap kwam ze 27 kilo bij.

En ze geeft op Instagram ook eerlijk toe dat het een moeilijk en lange weg was. "‘Wat blijkt, je kan niet de 27 kilo die je bent aangekomen tijdens je zwangerschap kwijtraken door op Instagram te scrollen en je af te vragen waarom je er niet uitziet zoals al die bikinimodellen. Het duurde tien maanden om bij te komen en veertien maanden om die kilo's te verliezen. Ik ben heel trots op mezelf."

In het verleden haalde de 30-jarige actrice al aan dat ze het maar niets vond dat er van vrouwen wordt verwacht dat ze snel helemaal hun oude figuur terug hebben. "Mijn lichaam is niet meer zo goed als vroeger, maar het is wel het lichaam dat ik heb verdiend en dat is geweldig."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook