Vormen Katy Perry en Orlando Bloom opnieuw een koppel?

Foto: Photonews

Bijna een jaar geleden maakten Katy Perry (33) en Orlando Bloom (41) bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet, maar nu zouden de twee opnieuw de weg naar elkaar teruggevonden hebben. Zo werden ze samen gespot tijdens een tripje naar de romantische Malediven. "Ze zijn terug samen", bevestigt een bron aan tabloidkrant The Sun.

Katy Perry en Orlando Bloom hebben nooit onder stoelen of banken gestopt dat ze elkaar nog steeds heel leuk vonden, ook na hun breuk in maart vorig jaar. Ze lieten toen weten dat ze voortaan als vrienden door het leven zouden gaan. Daarna werden ze nog samen gespot tijdens een concert van Ed Sheeran en ze liken ook regelmatig elkaars berichten op sociale media. Maar alles wijst er nu op dat de vonk tussen de twee opnieuw is overgeslagen.

Volgens een bron dichtbij de artieste en de acteur zouden ze terug samen zijn. "Katy wil haar best doen om de relatie dit keer wel te doen slagen", klinkt het. "Ze probeerde hem los te laten, maar dat lukte haar niet. Ze geeft te veel om hem. Dit keer doen ze het op het gemak, maar ze vormen wel weer een koppel."

Dat Katy Perry naar een eigen gezin verlangt, heeft daar misschien een en ander mee te maken. "Ik kijk er naar uit om in de nabije toekomst zelf een gezin te starten", zei ze daarover onlangs nog.

 

Door flb