Poetsen met voldoening van de bovenste plank

© Het Poetsbureau

Een huishoudhulp is veel meer dan louter iemand die het stof afdoet en het aanrecht poetst. Hij of zij moet voldoening uit zijn werk halen. Kristin en Linda zijn een eeneiige tweeling en genieten onder hun tweetjes met volle teugen van hun job.

Het Poetsbureau

Dossier aangeboden door Het Poetsbureau.

Een flexibele job die je tegemoetkomt waar nodig: dat is waar het bij Het Poetsbureau om draait. Zo kregen Kristin en Linda de mogelijkheid om samen aan de slag te gaan. Ze kunnen elkaar als eeneiige tweeling niet missen en nemen daarom steeds grote woningen voor hun rekening. Na hun opleiding ontwikkelden ze zelf hun vaste takenpakket waarbij ze elk doen wat ze graag én goed doen. Elke dag zetten ze zich met vol enthousiasme in om een topresultaat neer te zetten.

Tijdens hun uren zorgen Kristin en Linda ervoor dat hun klanten weer thuiskomen in een propere, nette en rustgevende omgeving. Via briefjes of sms’jes laten de eigenaars weten wat ze van hun werk vonden. Die voldoening is hetgeen waar een huishoudhulp het immers voor doet. Zo word je meer dan alleen een poetsvrouw, maar word je deel van de familie. En zoals Kristin en Linda het zelf zouden zeggen: “Als de klanten content zijn, zijn de meisjes ook content.”

Wil je meer weten over werken als huishoudhulp? Neem een kijkje op de website van Het Poetsbureau of haal zelf De Poetsplanner in huis om even grondig te poetsen als Kristin en Linda.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten