Een huishoudhulp, die voelt zich thuis in zijn job

© Het Poetsbureau

Nico is een van de trotse ambassadeurs van Het Poetsbureau. Als man moet hij zich vaak bewijzen, maar na één poetsbeurt wil zowat iedereen dat hij terugkomt. Hij doet zijn job graag omdat hij graag met mensen omgaat en voldoening uit zijn werk haalt. Hoe hij dat doet, ontdek je hier.

Het Poetsbureau

Dossier aangeboden door Het Poetsbureau.

“Ik deed een test bij Het Poetsbureau en toen ben ik beginnen poetsen”, steekt Nico van wal. Heel wat klanten kijken verbaasd als ze de deur openzwaaien en er een man voor hun neus staat, maar dat vooroordeel ontkracht hij tijdens dat eerste bezoek. “Wij kunnen even goed poetsen als vrouwen, hoor”, stelt hij zijn klanten dan gerust.

Nico is een echte familieman met respect voor anderen en hun woning, dat merk je meteen. “Op nieuwjaarsdag zeiden ze tegen mij dat ik deel van de familie uitmaak en dat vind ik zo prachtig aan mijn job”, vertelt hij dolgelukkig. Nico haalt zijn voldoening uit het omtoveren van een vuil huis naar een propere en gezellige thuis. Hij wil dat mensen kunnen genieten van het werk dat hij verrichtte, en dat doet hem helemaal stralen.

Wil je meer weten over werken als huishoudhulp? Neem een kijkje op de website van Het Poetsbureau of haal zelf De Poetsplanner in huis om even grondig te poetsen als Nico.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten