Kendrick Lamar draagt Antwerpse trui in nieuwe videoclip

© *

In zijn nieuwste videoclip van 'King's Dead' is Kendrick Lamar te zien in een trui met daarop '4ntwerp'. Het is een creatie van de Antwerpse winkel Vier en het ontwerpbureau Uber and Kosher. Daar zijn ze in elk geval in de wolken dat zo'n belangrijke artiest hun hoodie draagt. "We zijn heel trots", klinkt het.

flb

Als je zo'n hiphopgrootheid als Kendrick Lamar ziet opduiken in een van je ontwerpen, dan doet dat duidelijk iets met een mens. Bij Vier en Uber and Kosher zijn ze dan ook door het dolle heen dat de rapper in zijn nieuwste clip 'King's Dead' in een van hun creaties te zien is. Het gaat om een trui met het opschrift '4ntwerp' die onderdeel uitmaakt van een capsulecollectie van de Antwerpse winkel in samenwerking met het al even Antwerpse ontwerpbureau.

Ze waren zelf verbaasd toen ze die trui te zien kregen, want Kendrick heeft hen niet gecontacteerd. "We weten eigenlijk niet exact hoe hij ermee in contact gekomen is, maar we vermoeden wel dat dat via het merk Opening Ceremony gebeurd is. Waarschijnlijk heeft hij of iemand van zijn entourage het in hun winkel of op de website gespot. Wij zijn sowieso super trots, want het is een artiest die ook bij onze winkel en merk past", klinkt het bij Vier.

Niet dat ze daarmee in onder meer de VS plots grote verkoopscijfers voor ogen hebben. "We krijgen wel vaak aanvragen binnen, maar we denken kritisch na over met wie en welke winkels we willen samenwerken."

Wie nog zo'n trui te pakken wil krijgen, is er in elk geval bij Vier zelf aan voor de moeite. De collectie is, op enkele T-shirts en andere truien met dezelfde opdruk na, uitverkocht. Op de website van Opening Ceremony is hij wel nog te koop voor 93,48 euro.

Aangeboden door onze partners

Lees ook