Popster Lorde wil géén ongevraagd advies meer over acne

Foto: Isopix

Lorde (21) mag dan misschien zoals heel wat jongeren last hebben van acne, dat wil daarom nog niet zeggen dat ze advies wil krijgen. Op Instagram haalde de Nieuw-Zeelandse popster uit naar al diegenen die haar constant met hun weliswaar goedbedoelde, maar ongevraagde raad lastigvallen. Soms gaat het zelfs zo ver dat sommigen haar vragen of ze haar gezicht wel wast.

Lorde besloot op Instagram haar frustratie te ventileren, niet alleen over het feit dat ze worstelt met acne, maar ook over alle mensen die haar er te pas en te onpas advies over verschaffen. Ze deelde een filmpje op Instagram Stories terwijl ze een behandeling tegen puistjes ondergaat. "Acne is echt vreselijk", steekt ze van wal. "Maar weet je wat ook verschrikkelijk is? Als je al jaren acne hebt, alle medicijnen hebt geprobeerd en mensen komen nog steeds af met dingen zoals, Weet je wat voor mij heeft gewerkt, hydrateren!"

Maskertje, scrub, kokosolie

Vervolgens begint ze op te sommen welke bizarre raad ze ooit allemaal heeft gekregen. "Maak een maskertje van honing, Griekse yoghurt en avocado! Het enige wat je moet doen is een scrub met abrikoos kopen! Kokosolie, het geheim is kokosolie!" En nog het ergst van al: "Was jij je gezicht wel?" Lorde: "Tuurlijk was ik mijn gezicht, ik ben gewoon genetisch vervloekt."

Vervolgens was het aan de singer-songwiter om zelf eens wat advies uit te delen, al ging het niet over een behandeling voor acne. "Aan iedereen die ooit een slechte huid had of nu heeft - en dan bedoel ik een echt slechte huid waarbij een paar dagen een dure crème smeren niet helpt - ik voel met je mee. We raken er wel. Dat beloof ik."

 

Door flb
AANGERADEN