Is dit het ultieme huwelijksaanzoek voor avocadofans?

Foto: Instagram

Heb je iemand aan de haak geslagen die dol is op avocado's, dan kun je die op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. In plaats van een ring in een doosje presenteer je die in de vrucht, want de liefde gaat door de maag nietwaar. Op Instagram duiken dergelijke huwelijksaanzoeken sinds valentijn al regelmatig op.

Denk aan een romantisch strand, jij die op je ene knie gaat zitten en vervolgens een avocado uit je achterzak tovert met daarin een ring om je geliefde ten huwelijk te vragen. Sommige mensen gaan blijkbaar echt zo ver. Het begon allemaal toen foodblogster Colette Dike van FoodDeco op Instagram op Valentijnsdag een foto had gedeeld van zo'n avocado met een ring er in. 

"Ik werk graag met gezond, veelzijdig en fotogenieke vruchten", zegt Colette Dike in een reactie aan Health. "Ik raak geïnspireerd door alledaagse dingen en benader die graag vanuit een andere invalshoek." Een goed idee blijkbaar, want het kreeg al snel navolging. Op Twitter en Instagram duiken al her en der volgelingen op die zo hun vriendin ten huwelijk hebben gevraagd. Al zijn niet alle pogingen even geslaagd, niet alle mannen lijken namelijk te beseffen dat een avocado er geen halve dag fris groen blijft uitzien. 

 

 

Every hippie girl’s dream proposal. #avocadotoast #avocadoproposal

Een bericht gedeeld door Mindful as F*ck (@mindful__af) op

 

&

 

Door flb
AANGERADEN